Наступні кроки у дослідженні гранул з вовни як добрива для фруктових та овочевих ферм.
Наступні кроки у дослідженні гранул з вовни як добрива для фруктових та овочевих ферм.
Чому вовняні гранули?
Шерсть коштує вівчарям грошей.
Протягом десятиліть ринкова ціна на необроблену вовну була дуже низькою — нижчою від вартості стрижки овець та транспортування вовни. Невеликий відсоток «стриженої» вовни досить добрий для невеликих партій продукції з доданою вартістю, але, як правило, якщо вони не продають її місцевому збиральнику вовни, багато виробників просто складають її в кутку своєї комори або вивозять у ліс, щоб звалити.
Екологічні та агрономічні якості.
Вовняні гранули можуть у певному сенсі перевершувати арахісове борошно, яке зараз використовують багато фермерів. Гігроскопічність вовни означає здатність пом'якшувати різкі коливання опадів, оскільки вона може поглинати, утримувати та виділяти вологу, а також поживні речовини з часом.
Профіль NPK.
Аналіз вовняних гранул показує, що середній профіль NPK становить 9-0-2 – щедрий вміст азоту, практично відсутність фосфору та невелика кількість калію. Азот повільно вивільняється через фізичні властивості волокнистих вовняних гранул і повільного розпаду. Для багатьох фермерів, які вирощують овочі, це ідеальне поєднання.
Зв'язування вуглецю.
До п'ятдесяти відсотків ваги вовни становить вуглець. Коли гранули вносяться у ґрунт, цей вуглець залишається у землі.